Teatro Urpes-T

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
×

Advertencia

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=es&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=es&thumbsize=144

Nota d’agraïment de les Urpes T

urpes-baadores-web

"Que placer y que ilusión este estreno, verdad? Quina il·lusió, collons!” Així donava la benvinguda la nostra Madame a tots els espectadors/es que vau assistir a la representació de la nostra darrera obra: “Sota els Enagos del Paral.lel. Una tragicomèdia terrorista i cupletera”; doncs si, ha estat un immens plaer poder comptar amb la vostra presència i, sobretot, un plaer gaudir amb les vostres rialles i aplaudiments! Un plaer que heu fet d’aquest espectacle un dels més vistos i l’obra més divertida de la companyia.

Hem estat tot un any treballant en aquest projecte, un any que no podeu imaginar la de coses que ens han anat passant però, finalment, desprès d’alguns patiments, tot ha sortit molt bé, millor del que tots podíem imaginar; per això no tenim paraules per agrair-vos el vostre recolzament i el caliu amb que heu abraçat aquesta obra, de creació pròpia, i que tants dubtes ens generava a tots.

Milions de gràcies als “estupendus” col·laboradors que hem tingut, als espectadors i disculpes als que vau venir i no vau poder entrar; entre tots heu fet que els components de la companyia estiguem plens d’il·lusió i pensant ja en nous projectes; encara no sabem quina mena d’espectacle ens depararà el futur però, sigui com sigui, esperem continuar amb la vostra confiança i entusiasme!

Fins ben aviat!

L’equip d’ Urpes T