Teatro Urpes-T

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

De petit format però amb grans sentiments

AEAPpic

Diuen que en el pot petit s'hi troba la bona confitura; doncs bé, nosaltres aquesta temporada ho podem corroborar perquè vam apostar per un espectacle diferent, més íntim i proper, ja que voliem emocionar-vos tant com ho fem nosaltres cada cop que pujem damunt d'un escenari i fer-vos encara més properes les nostres vivències... I ara, després de les nostres cinc funcions  d' "Aquell estiu a Praga" només podem agraïr-vos els vostres riures, malgrat la calor, la vostra atenció  i tot el suport i el caliu que, una temporada més, ens heu donat.

Tots els veïns de Praga, la família Cuspinera i els membres d'Urpes-T ens desfem en agraïments a vosaltres: públic, amics i familiars, gràcies al Juan Victor per la seva entrega i dedicació. 

Seguirem, la propera temporada, una nova aventura teatral i esperem comptar amb el vostre suport, de nou gràcies i que passeu un bon estiu... a Praga o a on sigui!.

Urpes_T