Qui som i què fem

Les Panteres Grogues és una associació sense afany de lucre, que té per objectiu oferir un espai on gais, lesbianes, bisexuals  i transsexuals puguin desenvolupar una activitat esportiva de forma lliure i distesa. Tot i així l'associació està oberta a qualsevol persona que vulgui compartir l'activitat esportiva amb nosaltres. Actualment, hi ha seccions constituïdes d'atletisme, balls de saló, bàsquet, ciclisme, esquaix, esquí, futbol, natació, tennis, tennis taula, petanca, senderisme, vela, voleibol, i activitats extra-esportives.

Les Panteres Grogues va néixer l'any 1994, gràcies a l'empenta d'en Rudy, quan una colla de gais i lesbianes jugaven a volei a la platja amb una pilota groga que els hi havia regalat un equip de volei gai d'Alemanya.

Actualment Panteres Grogues consta d'uns 790 socis i sòcies, que ens reunim en Assemblea General un cop a l'any per fer balanç i decidir el futur del club. L'Assemblea cedeix la direcció del Club a una Junta Directiva, formada per unes 10 persones elegides per tots els socis i sòcies. Aquesta Junta Directiva consta d'un president, un vice-president, un tresorer i uns quants vocals, el número de vocals de la Junta Directiva pot ser variable i es procura que siguin de seccions esportives diverses. Cada una de les seccions esportives de Panteres Grogues té un responsable. Per tal de coordinar tots els esports aquests responsables es reuneixen periòdicament, juntament amb el Coordinador de la Comissió Esportiva, que fa de nexe entre la Comissió Esportiva i la Junta Directiva. 

En la nostra pàgina web hi trobaràs informació sobre cada un de les nostres seccions i informar-te de com venir a practicar esports amb nosaltres. També trobaràs links interessants relacionats amb l'esport per a gais i lesbianes, incloent competicions, grups, associacions, federacions, etc. 

Per a qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres per correu electrònic.

Panteres Grogues és membre de les següents institucions;

Consell Nacional LGBT de la Generalitat de Catalunya i participa en diversos grups de treball del mateix.
Consell Municipal LGBT de l'Ajuntament de Barcelona

Panteres Grogues es membre ordinari de les Federacions;

ADI Agrupación Deportiva Ibérica
EGLSF  European Gay and Lesbian Sports Federation
FCC Federació Catalana de Ciclisme
FCF       Federació Catalana de Futbol
FCN       Federació Catalana de Natació
FCT       Federació Catalana de Tennis
FCV      Federació Catalana de Vòlei

FGG      Federation of Gay Games 
RFET     Real Federación Española de Tenis
GLTA    Gay and Lesbian Tennis Alliance
IGLFA  International Gay & Lesbian Football Association

 

adi_medianoeglsf fcf fcn  fct fcvFederacio Catalana de Ciclismefggrfetglta

Tornejos

 

ggcologneeurogames2011 eurogames2012International Gay & Lesbian Football Association

El logo de Panteres Grogues ha estat dissenyat per l'Eduard Martínez